Dostava 24/48h Dostava BREZPLAČNA nad 39€ Varno plačiloBrezplačen telefon 080 080 087

URADNO KOMUNIKACIJO

Obveščamo vas, da Evropska komisija s 1. marcem 2022 v skladu z Uredbo 2022/135 spreminja predpise, ki vplivajo na celoten trg kozmetike in parfumov v Evropi.

Zato so bile v skladu z novo uredbo spremenjene naslednje dišave: Acqua per uomo, Dela, Harpina, Marcha, Platinum, Sexy rose, Agua fresca, Delice, Hola for her, Marcha men, Power, Sophisticate men, Aroma, Élet, il, Miseho, Power woman, Stylo, Atrapame, Escitia, Ilvento, Morfeo, Prive, Stylo men, Azx, Esencia, Insinue, Nicolas for her, Prosa, Sublime, Bella, Espacio, Instint, Nicolas White, Rafael davini, Sweet girl, Candy, Floral, Iris, Nota, Root, Temis, Dauro, Freshia, Junsui, Notion, Seduccion, Transparencia, Dauro for her, Fruit, Kiss me, Notion woman, Serenity, Vanity.

Tiste, ki so že spremenjene, boste prepoznali po besedi "New" na embalaži. Če imate na zalogi stare dišave, jih bomo zbrali in zamenjali.

Podjetje Yodeyma se vam ob tej priložnosti zahvaljuje za vašo zvestobo in se zavezuje, da vam bo še naprej ponujalo izdelke najvišje kakovosti in inovacij; na voljo smo vam za vsa morebitna vprašanja.